HATAY / HASSA - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Şbt

Okulumuz Mehmet Akif Ersoy İlkokulumuzun, efek boya uygulaması ve let aydınlatma panellerimiz tamamlandı.

Şbt

Okulumuz Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda sürekli yenilik ve gelişim ilkesi ile çalışmalar bir çok  alanda devam etmektedir.

Seramik Çalışmaları tamamlandı.

Şbt

Şubat 2020 Okulumuz öğrencilerinin temiz su ihtiyaçlarının karşılanması için değişim ve yenileşme anlayışı ile tamamlanmıştır.

Şbt

Okulumuzun bakım ve yenileşme çalımları kapıların tadilatları ile devam etmektedir.

Kapı tadilatları,internet ağ sistemi. Sınırsız fotokopi sisteminin kurulumları tamamlandı.

Ara

Atamızı Andık

Ara

Okulumuzun 3/D Sınıfı öğretmenimiz Mehmet Varol ÖZBEK kardeşimiz, vatani görevini yapmak üzere 28/11/2019 tarihiitibari ile üç haftalık izne ayrılmıştır. Kendisine hayırlı teskereler dileyerek uğurladık.

Kas

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim haftasını Hassa Mehmet Akif Ersoy İlkokulu olarak coşkuyla kutladık.